Aktuális ajánlatunk

Újratervezés


A jelenlegi helyzet nagyon sok menyasszony számára szomorúságot okoz, mivel el kell halasztania a várva várt nagy napot.

Ha úgy érzed, hogy idáig is nehéz volt a munka meg az egyéb dolgok mellett az esküvőt megszervezni és most kezdheted majdnem újra vagy csak segítséget szeretnél az újra szervezésben hívj bátran és segítek.

Javaslom, hogy a meglévő szolgáltatókkal közösen találjatok egy időpontot, ami mindenkinek megfelel, így nem veszítitek el a foglalót, amennyiben megadjátok a szolgáltatók elérhetőségét én megtalálom nektek az új közös időpontot, de ha ez mégsem sikerülne, mert valamelyik szolgáltató már teljesen be van táblázva, természetesen az új szolgáltató felkutatásában is segítségedre leszek. 

Használd ki a az időt a jövő évi esküvőszervezésre!

A jelenlegi "maradj otthon" helyzetet kihasználva készítsük elő a szervezési folyamatokat, nézzük meg a helyszíneket, kérjünk be árajánlatot, hogy mikor beindul az élet már ezekre ne legyen gondotok.

Ha szeretnéd, hogy segítsek nektek az esküvőtök szervezésében, keress emailben, telefonon vagy facebookon. A home office-nak köszönhetően már nagyon sok online felületen jártas vagyok :) A személyes megbeszélések helyett, ezeken az online platformokon tudunk beszélni. De természetesen a hagyományos email és telefon is tökéletes.

Választhatsz csomag ajánlataink közül vagy kérd egyéni árajánlatunkat!

KAPCSOLATFELVÉTEL

SZASZA Event & Animation

+36-30/526-6604